Twaalde editie van Tienkamp Zuidlaren

ZUIDLAREN - Op vrijdag 21 juni wordt in het centrum van Zuidlaren de twaalfde editie van de Tienkamp Zuidlaren gehouden. De deelnemende teams staan in het middelpunt van de belangstelling, zij strijden in tien sport-, spel- en denkonderdelen voor de Tienkamp Zuidlaren Wisselkei.

Het thema is dit jaar Camping life dus er zullen waarschijnlijk veel campingsmokings en andere mooie outfits te zien zijn in het dorp.

Voor het publiek is er, naast het aanmoedigen bij de tien verschillende onderdelen, genoeg te beleven en zijn er ook voor hen mooie prijzen te winnen. Zo kan iedereen meedoen aan het letterspel.

Verder is er een hapjeskar, zijn er straatmuzikanten, is er theater en een schminkkar voor de kinderen.

Iedereen is van harte welkom om vanaf 19:00 uur de deelnemende teams aan te moedigen en om aan de route de letters te zoeken van letterspel. De invulformulieren zijn bij alle onderdelen te verkrijgen om de oplossing op te schrijven. Op de Brink kan tijdens het eindspel de oplossing in de melkbus gegooid worden.

Tijdens de prijsuitreiking en het eindfeest in de Gouden Leeuw, waar iedereen welkom is, worden de winnaars van de Tienkamp Zuidlaren en het letterspel bekend gemaakt.