Familie Van Rotterdam (Jumbo) sponsort lunch vrijwilligers SamenLoop voor Hoop Midden-Groningen

REGIO - De familie Van Rotterdam, eigenaar van de Jumbo Supermarkten aan de Noorderstraat, de Hoofdstraat en de Meint Veningastraat in Martenshoek levert een belangrijke bijdrage door de SamenLoop voor Hoop op deze manier in natura te sponsoren. Zij maken het mede mogelijk om de vrijwilligers van de SamenLoop gedurende de 24 uur die het evenement duurt goed te verzorgen.

Op 22 en 23 juni vindt de SamenLoop voor Hoop plaats in Midden-Groningen. De wandelestafette om geld op te halen in de strijd tegen kanker begint om op zaterdagmiddag 22 juni 15.00 uur in het Gorecht Park ter hoogte van de Kanovijver en eindigt op zondagmiddag 23 juni om 15.00 uur rond dezelfde tijd.

Zowel tijdens de voorbereidingen als op tijdens de 24 uur zelf een enorme klus voor alle betrokken vrijwilligers.

De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Midden-Groningen is dan ook er blij met de toezegging van de Jumbo vestigingen van franchisenemer Van Rotterdam om alle benodigdheden voor de lunches voor alle vrijwilligers te sponsoren.

Frans Luijckx, voorzitter van de organisatie: „Wij zijn als SamenLoop voor Hoop in Midden-Groningen erg verheugd dat de familie Van Rotterdam zich als franchisenemer van drie Jumbo Supermarkten in Martenshoek, Hoogezand en Sappemeer zich op deze manier in wil zetten voor de SamenLoop. Mede dankzij dit soort gulle sponsoren organiseren we niet alleen een succesvol evenement in de strijd tegen de vreselijke ziekte kanker, maar kunnen we ook onze vrijwilligers die essentieel zijn voor het goede verloop van het evenement goed verzorgen.”