Hoogezand wordt eersteklasser

EELDE - VV Hoogezand klopte afgelopen weekend op het terrein van v.v. Actief, SC Stadspark met 2 -1! Zodoende keren de roodzwarten na een afwezigheid van enkele jaren terug in de eerste klasse.

Hoogezand was gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. In de eerste helft was het topscoorder Heine Uuldriks die de stand op 1 -0 bracht. In de 38e minuut kwam SC Stadspark verrassend zo maar op 1-1. Rustand Hoogezand – Sc Stadspark 1 -1

Na de rust was het wederom v.v. Hoogezand die de wedstrijd naar zich toe wilde trekken. Hoogezand kwam op 2-1 door een geweldige knal door Mart Bloeming. Een begenadigd talent die eigenlijk nog een A – junior is maar dit jaar kwam boven drijven en terecht een plaats in de hoofdmacht opeiste. V.v. Hoogezand kan nog veel plezier beleven aan dit talent. SC Stadspark drong wel aan maar toch reële kansen kwam het niet. Eindstand 2 – 1

Na afloop van de wedstrijd konden de spelers, trainer Marshall Pourier en leider Dennis Huizinga dan ook terecht de felicitaties in ontvangst nemen.

Het was een geslaagde middag, waar ruim 500 toeschouwers enorm van konden genieten. VV Actief was als neutrale club een voortreffelijke gastheer. Bussen met spelers en supporters vertrokken richting de kantine van v.v. Hoogezand waar het nog lang gezellig bleef.

V:V. Hoogezand heeft een prima jong team die ook in de eerste klasse van zich zal laten spreken daar is iedereen binnen de club aan de Kalkwijck van overtuigd.