Wie gaat er met een echte Weber vandoor?

HOOGEZAND - De laatste week van de winactie in het winkelcentrum Martenshoek is ingegaan. De afgelopen 4 weken kregen klanten bij besteding van iedere 10 euro de mogelijkheid een bon in te vullen en daarmee in aanmerking te komen voor de verloting van de Weber barbecues. Dit invullen kan tot en met woensdag 19 juni.

Donderdagmorgen wordt de verloting gedaan door notaris Lisette de Poel. Alle winnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht en kunnen dan as zaterdag om 19:00 uur hun gewonnen barbecue in ontvangst nemen tijdens de Midzomerkoopavond.

Deze avond is er livemuziek van de band van Eric Sietsma van Ava, Auto Revista. Er rijdt een paard rond die muziek ten gehore brengt. Er is een springkussen voor de kinderen en alle kinderen mogen zelf een hamburger bakken bij Slager Boltjes en ontvangen dan een bakdiploma. Slager Boltjes verkoopt ook broodjes hamburger op het plein en er is ook een drankje te verkrijgen.

Verder zijn er winkels die speciale aanbiedingen hebben. „Bent u al nieuwsgierig? Kom dan zaterdag naar Martenshoek. Wij zien u graag!”, aldus de winkeliers.

Na de trekking worden alle ingevulde bonnen vernietigd.