Eindvoorstelling Danskwartier visueel spektakel

ZUIDLAREN - Dansschool het Danskwartier uit Zuidlaren zette afgelopen weekend drie bomvolle voorstellingen op de planken van theater de Kimme. De jaarlijkse eindvoorstelling ‘Dansflix’ was dit jaar in een modern thema gegoten: namelijk dat van het populaire ‘video streamen’.

Zoals op een echte tv, zapten de dansers langs tv series en films. Onder leiding van 12 docenten en vele vrijwilligers achter de schermen, lieten minstens 300 leerlingen van de dansschool hun plezier en passie voor dans zien.

De voorstellingen waren twee keer helemaal uitverkocht en tot vreugde van enkele dansers waren er zondagochtend nog wat plekjes in de zaal om zelf te kijken naar medeleerlingen. Drie keer zat het theater tot de nok toe vol. Aan het publiek de taak om te zappen tussen alle filmgenres.

Met een enorme afstandsbediening voor het podium werden er mensen uit het publiek gehaald om een keuze te maken uit alle thema’s: kids, comedy, drama, actie, fantasy en aanbevolen voor jou. Van de jongste Winnie de Pooh kleuterdansers tot vergevorderde moderne dansers in aangrijpende choreografieën, voor alle dansleerlingen was er een geschikt plekje in de show.