Zomerbridge: de uitslagen

HOOGEZAND - De zevende avond zomerbridge was afgelopen dinsdagavond.

„Mogelijk vanwege de hoge temperaturen, maar ook vanwege de strijd van onze Oranje leeuwinnen tegen Japan was er deze keer een wat lagere opkomst”, aldus de organisatie. Er streden 15 paren in een lijn om de top-integrale eer, waardoor er helaas ook een stilzit tafel was. De hoge temperaturen deden echter geen afbreuk aan de gezellige sfeer. Er waren prijzen voor de eerste, derde, zesde, negende en twaalfde plaats, zodat het onmogelijk is om vooraf ‘op prijs’ te spelen.

De eerste plaats was voor Corry Piëst en Ina Kor met een heel knappe 67,03%. De tweede tot en met de vijfde plaats werd ingenomen door respectievelijk Annie Poot en Johanna Verweel, Evert Penning en Everhardus Roek, Christine en Jos Hillemans en Martha Bierling en Karen Hooft.

Het zomerbridge is nu nog eenmaal in de Reensche Compagnie en dan wordt stuivertje gewisseld en gaat de organisatie van de volgende acht zomerbridge-avonden over naar BC Hoogezand-Sappemeer bij Hotel Faber. „Het zomerbridge is toegankelijk voor alle bridgers die zin hebben en waarom zou je dat niet hebben?”, besluit de organisatie.