Meer bekendheid voor terrassen Midden-Groningen

HOOGEZAND - Zomertijd is terrasjestijd en daarom lanceert Marketing Midden-Groningen op 9 juli 2019 de ‘Terrasjeskaart Midden-Groningen’. Sommige terrassen zijn wat minder bekend bij inwoners en bezoekers van Midden-Groningen, en daar moet deze kaart verandering in brengen.

Op de ‘Terrasjeskaart Midden-Groningen’ staan bijna veertig adressen met omschrijving en openingstijden. Grote terrassen aan het water zoals Paviljoen De Seizoenen in Harkstede, Recreatiecentrum De Otter aan het Schildmeer of Paviljoen De Rietzoom aan het Zuidlaardermeer. Een nieuwe zaak met groot terras is Beachclub Vifero bij Kropswolde. Maar ook kleine terrasjes staan op de kaart zoals die bij de molen in Kolham, de bamboetuin van Romala’s Home in Kiel-Windeweer of Rustpunt Wildemansheerd in Schildwolde.

De ‘gouwe ouwen’ zoals het terras van Hotel Faber in Hoogezand of Hotel Van der Valk in Westerbroek en Zuidbroek mogen niet ontbreken. De Terrasjeskaart wordt uitgebracht door Marketing Midden-Groningen en is te vinden bij horecagelegenheden, campings, hotels, musea, VVV’s en bezienswaardigheden.