De dochter zoekt mannen

HOOGEZAND - Voor het nieuwe theaterstuk ‘De dochter van Martenshoek’ is men dringend op zoek naar getalenteerde mannen in de leeftijd van 20 tot 70 jaar, die bijvoorbeeld een rol als schipper of werfbaas willen spelen.

De ‘Dochter van Martenshoek’- locatietheater over het bewogen leven van de koftjalk Tromp - wordt 6 tot 8 avonden opgevoerd na de zomervakantie. De bezoekers lopen onder leiding van gidsen - verdeeld in zes groepen - een route langs bijzondere locaties in en rond het Oude Winschoterdiep in Martenshoek.

De scènes waarvoor ervaren acteurs gezocht worden, duren circa 10 minuten en worden 5x per avond opgevoerd, steeds aan een andere groep publiek. Alle bezoekers starten en eindigen wel op een centraal punt. Dat betekent dus vaak spelen met een relatief korte ingestudeerde tekst. Dus beperkte voorbereidingstijd. De repetities beginnen op 26 augustus a.s.

De mannen die interesse hebben, worden uitgenodigd om te komen auditeren op woensdagavond 17 juli, aanvang 20.00 uur, in de galerie aan de Werfkade 16 in Martenshoek. Opgave hiervoor via: watervloot@gmail.com. Je krijgt dan een auditietekst toegestuurd.

Overigens zijn meer vrijwilligers welkom: organisator stichting De Watervloot is ook nog op zoek naar (koor)zangers en -zangeressen, publieksbegeleiders, verkeersregelaars en parkeerbegeleiders die beschikbaar zijn op verschillende dagen in de periode van 21 september t/m 7 oktober. Zie de Facebookpagina en website van Watervloot – www.watervloot.nl – voor exacte repetitie- en uitvoeringsdata en overige informatie.