Zomerbridge: volle bak

HOOGEZAND - De eerste zomeravonddrive in Hotel Faber, georganiseerd door Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer, zat goed vol, maar liefst 36 paar waren aanwezig en er werd gespeeld in drie lijnen.

Na acht weken organisatie door Doublet, nam BC-HS het stokje - oftewel de kaarten - nu over. Het weer werkte mee en er waren geen grote sportevenementen op tv, dus er was geen reden om niet te komen.

Eerste werden Marian van Hintem en Eddy Weegenaar, zij kwamen voor het eerst meedoen. Op de tweede plaats Ina Kor en Corrie Piëst en Christine Hillemans en Jos Hillemans werden derde. Op de gedeelde 4e plaats Gerard Hillbrants en Theo Pietersen samen met Hendrik Hartog en Klaas Kuiper.

Overige uitslagen en spelverdeling staan op de clubsite www.nbbclubsites.nl/club/12010 van BC-HS. Tot dinsdag avond 20 augustus is er zomerbridge in Hotel Faber, aanvang 19.30, aanwezig 19.15 uur, kosten 6 euro per paar.

Bridge is een spel dat je altijd en overal kan spelen. Wil je het ook leren? Dat kan bij BC-HS, op maandagavond. Meer informatie Voor informatie en/of aanmelden: Eva Anspach (0598-327557, evaanspach@home.nl).