Inschrijven tennistoernooi WerkmaX Kalkwijck Open

HOOGEZAND - Tennisvereniging LTC de Kalkwijck organiseert van 12 tot en met 18 augustus het jaarlijkse WerkmaX Kalkwijck Open toernooi op het tenniscomplex aan de Nieuweweg in Hoogezand.

Tennissers kunnen deelnemen aan enkel-, dubbel- en/of mixwedstrijden in de speelsterktes 6 t/m 8 vanaf 17 jaar. Voor de speelsterktes 4 en 5 geldt geen leeftijdsondergrens. Daardoor kan meer jeugd aan het toernooi deelnemen.

Bij dit toernooi staat tennisplezier én gezelligheid voorop. Er wordt gespeeld in poules, zodat alle deelnemers, ook bij een verliespartij, meerdere wedstrijden kunnen spelen. Op vrijdagavond 16 augustus is er een gezellige feestavond met de allround coverband ‘2Gift’. Er komt een verloting en in het finaleweekend wordt een spectaculaire demonstratiewedstrijd op hoog niveau gegeven. Kortom, het belooft een fantastisch toernooi te worden.

Het is alweer het 3e jaar dat WerkmaX, een dynamische en snel groeiende uitzendorganisatie met vestigingen in Veendam en Emmen, zijn naam verbindt aan het toernooi. Inschrijven kan tot uiterlijk 2 augustus via onderstaande link https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=8D7C453D-956E-41F1-A6D7-F0942C0CBA61