Verhalenvertellers dragen voor in de open lucht

SLOCHTEREN - De Slochter vertelgroep de Pazzipanten komt zaterdagavond 3 augustus bijeen in de tuin van de familie Fluks, om verhalen te vertellen in de open lucht.

Er is geen thema, zodat de vertellers daardoor alle vrijheid hebben. Personen die zelf óók wel eens een verhaal ‘uit het hoofd’ willen vertellen, kunnen zich aan het begin van de avond melden bij de ‘spreekstalmeesteres’, Grietje. De Pazzipanten lezen nooit iets voor. Verhalen duren gemiddeld tien minuten. Dat betekent dat er soms kortere, soms wat langere vertellingen zijn. Verrassend zijn ze bijna altijd. Alle verhalen zijn altijd echt waar gebeurd. Ook de verhalen die honderd procent uit de duim zijn gezogen.

Toehoorders worden vriendelijk verzocht zelf een (klap)stoel mee te nemen. Bij fris weer is een vest of omslagdoek geen overbodige luxe. Als het onverhoopt regent, wijkt het gebeuren uit naar een intieme locatie onder een dak, op hetzelfde terrein.

Dit terrein is te vinden aan de Woudbloemlaan 16 A in Woudbloem. Inloop vanaf half 7, aanvang 7 uur. De bijeenkomst duurt tot alle vertellers hun verhaal hebben gedaan. Er is wel een (korte) pauze. Entree 5 euro, inclusief koffie/thee en cake.