Tennistoernooi LTC de Kalkwijck

HOOGEZAND - Tennisvereniging LTC de Kalkwijck houdt van 12 gtot en met 18 augustus het jaarlijkse WerkmaX Kalkwijck Open toernooi op het tenniscomplex aan de Nieuweweg 6F in Hoogezand.

Tennissers kunnen deelnemen aan enkel-, dubbel- en/of mixwedstrijden. In de speelsterktes 6 tot en met 8 vanaf 17 jaar. Voor de speelsterktes 4 en 5 geldt geen leeftijdsondergrens. Daardoor kan meer jeugd aan het toernooi deelnemen. 

Bij dit toernooi staat veel tennisplezier én gezelligheid voorop. Er wordt gespeeld in poules, zodat alle deelnemers, ook bij een verliespartij, meerdere wedstrijden kunnen spelen. Op vrijdagavond 16 augustus is er een gezellige feestavond met de allround coverband 2Gift. Ook vindt een verloting plaats met prachtige prijzen.

Als ‘extraatje’ is er in het finaleweekend een spectaculaire demonstratiewedstrijd op zeer hoog niveau. Het is de derde keer dat WerkmaX, een dynamische en snel groeiende uitzendorganisatie met vestigingen in Veendam en Emmen, zijn naam verbindt aan het toernooi.

Inschrijven kan tot uiterlijk 2 augustus via inschrijven