Hotel Faber serveert het Tromp menu

HOOGEZAND - Voorafgaand aan de voorstellingen De dochter van Martenshoek, die eind september en begin oktober plaats vinden, kan er heerlijk gegeten worden in het restaurant van Hotel Faber.

Frank Faber heeft namelijk samen met de koks een speciaal ‘Tromp menu’ samengesteld.

De scheepsbouw en Hotel Faber zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en kennen gezamenlijk een rijke historie. Het verhaal gaat dat aan de stamtafel in Faber complete schepen werden gecalculeerd op de achterkant van een sigarendoos.

Met het speciale thema menu kunnen de bezoekers het avondje uit helemaal compleet maken. Na het eten genieten van het spectaculaire locatie theater over het leven van de Tromp.

Vroeger bestond de maaltijd aan boord vooral uit bonen, rijst, rundvlees, varkensvlees, erwten en scheepsbeschuit. Alles vaak in ruime mate gepekeld en met veel mosterd.

De pekel laten de koks nu achterwege. Zoals altijd wordt in de kombuis van Faber gewerkt met verse en lokale producten.

Het menu is te lezen in de advertentie elders in deze krant.

U wilt reserveren? Stuur een mail naar info@hotelfaber.nl of bel 0598-393336.