‘Vrijwilligers bedankt!’: feest met Wia Buze en uitreiking vrijwilligersprijzen in Kielzog in Hoogezand

Met het evenement ‘Vrijwilligers bedankt!’ bedankt de gemeente Midden-Groningen alle in de gemeente actieve vrijwilligers voor hun inzet. Het feest vindt woensdag 20 november plaats in het Kielzog in Hoogezand. Thema is: ‘Grunn!’.

In de grote zaal staat een optreden van de Groningstalige zangeres Wia Buze geprogrammeerd. In de foyer wordt het spel ‘De slimste Groninger’ gespeeld. En ook in de andere ruimtes van het Kielzog is Groningen-gerelateerde activiteit.

Zes vrijwilligersprijzen van 500 euro

Verder worden zes vrijwilligersprijzen van 500 euro uitgereikt. Vrijwilligersorganisaties kunnen zich online aanmelden voor deelname aan de verkiezing.

Burgemeester en wethouders, medewerkers van Kwartier Zorg & Welzijn en medewerkers van Rabobank Midden-Groningen helpen in de bediening.

Gratis toegangskaarten voor vrijwilligers

Vrijwilligersorganisaties kunnen de gratis toegangskaarten voor hun vrijwilligers vanaf maandag 21 oktober afhalen. Dat kan bij het kantoor van Kwartier Zorg & Welzijn in Hoogezand, bij het MAC Midden-Groningen in Muntendam en bij het gemeentehuis in Slochteren.