New For Man krijgt verbouwing

Het pand van New for Man in winkelcentrum De Hooge Meeren – Hoogezand krijgt begin volgend jaar een nieuw jasje. De speciaalzaak voor mannen wil met een nieuw interieur zijn tijd vooruit zijn. Woensdag 13 november start de grote verbouwingsuitverkoop.

Hoe de inrichting er precies uit komt te zien wil mede-eigenaar Hein nog niet helemaal verklappen. „Er komt veel meer kleur en meer het ‘huiskamergevoel. Ook kunnen klanten een dosis creativiteit verwachten. We willen dat klanten echt verrast worden als ze de winkel binnenlopen.” Studio TNK uit Groningen heeft het nieuwe concept bedacht. De uitvoering ligt voornamelijk in handen van het winkelteam. „Bij de nieuwe inrichting worden ook meer natuurlijke materialen gebruikt én gaan we over op led-verlichting.”

Vertrouwde service

De winkel krijgt dan wel een nieuw jasje, klanten krijgen gewoon de vertrouwde service en persoonlijke aandacht die ze gewend zijn. „We blijven de speciaalzaak voor mannen, die oog heeft voor de klant”, zegt Hein. New For Man kiest er bewust voor om niet te digitaliseren in de vorm van een webshop. „Wij doen het tegenovergestelde. Wij geloven in de fysieke winkel en steken onze energie liever daar waar we de klant ontmoeten: in de winkel.”

Er wordt niet alleen in het pand geklust. New For Man timmert ook letterlijk aan de weg. Vanaf de verbouwingsuitverkoop op 13 november komt u het team tegen op grote posters langs de weg.