Kielzog doet wordt gevraagd en is beloofd en krijgt een certificaat

Het Hoogezandster Kielzog (theater, muziekschool en kunstwerkplaats) is door de brancheorganisatie Cultuurconnectie gecertificeerd.

De kwaliteit van het culturele aanbod van Kielzog theater, muziekschool en kunstwerkplaats is de afgelopen jaren verbeterd. Dat leidt tot een aanbod dat beter past bij de gemeente Midden-Groningen.

Felbegeerd keurmerk

Dankzij die verbeteringen kreeg Kielzog afgelopen maand een certificaat van de brancheorganisatie Cultuurconnectie. Dit, volgens Kielzog, felbegeerde keurmerk toont aan dat de missie en visie van een organisatie worden uitgedragen in al haar activiteiten. Kortom: er wordt gedaan wat wordt gevraagd en is beloofd.

Het nog verder verbeteren van kwaliteit

,,De gezonde financiële situatie laat zien dat Kielzog op de goede weg is’’, zegt directeur Ids Dijkstra. ,,Vanuit die gezonde financiële basis, gecombineerd met stijgende bezoekers- en leerlingenaantallen, wordt gewerkt aan het nog verder verbeteren van de kwaliteit.’’

Genoegzaam achterover leunen voorkomen

Dijkstra wil voorkomen dat zijn organisatie met het certificaat op zak genoegzaam achterover leunt. ,,Efficiënt lesgeven, een breed cultureel aanbod, goede service en een bij de financieel economische situatie van Midden-Groningen passend prijsniveau, staan de komende tijd centraal.