Inspiratieavond vakantie Klooster Reizen in Hotel Faber

HOOGEZAND - Heeft u een bucketlist met verre bestemmingen die u nog wilt zien? Rust er stiekem een echte avonturier in u? Wilt u de onbekende plekken van de wereld bezoeken? Laat u inspireren, kom de wereld ontdekken en bereid u voor op uw volgende reis.

Samen met FOX houdt Klooster Reizen op woensdag 27 november vanaf 19.30 uur een inspiratieavond bij Hotel Faber in Hoogezand. De bijeenkomst staat in teken van verre rondreizen en inspirerende locaties en verhalen. Denk bijvoorbeeld aan Canada, Mexico, Bali, Vietnam of de Verenigde Staten. Of u nou met familie, in een groep, single of privé op reis wilt, de medewerkers van Klooster Reizen kunnen u adviseren.

Met een presentatie van FOX, een verhaal van Monique Peereland over Costa Rica, een verre landen quiz en first-hand ervaringen van verschillende reisspecialisten weet u binnen no time waar uw volgende verre reis naar toe gaat. En misschien is dat wel iets heel anders dan wat u nu in uw hoofd heeft ...

De toegang is gratis. Wel even graag reserveren tot uiterlijk 20 november: 0598-326600 of hoogezand@kloosterreizen.nl

Wilt u voorafgaand aan deze speciale avond nog een hapje eten? Hotel Faber heeft een speciale Klooster Reizen-deal. Een twee gangen menu voor 24,50 euro per persoon. Reserveren kan via info@hotelfaber.nl of 0598-393336.