Kerstconcert Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor

Het Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor verzorgt op 14 december een kerstconcert in de Kandelaarkerk in Zuidlaren.

Aan het concert wordt medewerking verleend door Louis Luitjens trompet, Jan de Roos vleugel, Dirk Swama orgel, en Christelijk gemengd zangkoor Ichthus uit Emmen. Het geheel staat onder leiding van dirigent/bariton Frits Vugteveen.

Het belooft een hele mooie avond te worden waarin veel variatie geboden wordt. De kerkzaal wordt door een speciaal bedrijf met bijzondere effecten verlicht.

Programma

Het optreden van het Ichthuskoor zal een mooie invulling geven aan het kerstconcert met liederen als ‘Christmas lullaby’, ‘Joy to the world’ en ‘Heerlijk klonk het lied der eng’len’.

Het intermezzo wordt verzorgd door Jan de Roos op de vleugel.met o.a. ‘Jingle all the way’ en intermezzo van Schumann zal ten gehore worden gebracht.

Het Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor zal de kerkzaal met mooie liederen vullen zoals, ‘Hoe zal ik u U ontvangen’, ‘Son of Mary’ en ‘Wiegenlied der Hirten’.

Cd-opname

Van dit kerstconcert wordt ook een live cd-opname gemaakt, net zo as van het voorjaarsconcert in maart 2019. Het kerstconcert begint om 19.30 uur.

Voor informatie en toegangskaartjes zie www.chr-zuidlaardermannenkoor.nl. De kaarten voor het concert zijn ook te koop aan de kassa a € 10,00 per stuk inclusief een kopje koffie of thee.