APSolar viert spetterend jubileumfeest

HOOGEZAND - APSolar uit Hoogezand bestaat 10 jaar. Het bedrijf heeft dit gevierd met een spetterend verrassingsfeest voor directeur Jorch Kiewiet. Met een hapje, een drankje en live muziek.

Tien jaar geleden startte Jorch Kiewiet het bedrijf vanuit zijn eigen woning.Vanaf 2012 is APSolar uitgebreid met een aantal werknemers en werd het bedrijf verplaatst naar Kolham. Sinds februari 2016 is de onderneming gehuisvest aan de Meint Veningastraat in Hoogezand.

In het afgelopen decennium is APSolar uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met 39 werknemers. Bovendien is in 2017 een tweede vestiging in gebruik genomen in Hoogeveen.

Innovatief denken én doen heeft ertoe geleid dat APSolar is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf in zonnepanelen. APSolar heeft haar blik gericht op de toekomst waarbij verantwoord ondernemen centraal staat.

Zo wordt het afval gescheiden voor optimaal hergebruik en wordt uiteraard groene stroom gebruikt. Op verschillende locaties liggen meer dan 500 zonnepanelen, waardoor meer stroom wordt opgewekt dan verbruikt. Sinds 2019 is geen gasaansluiting meer aanwezig en APSolar heeft enkele elektrische auto’s aangeschaft.

APSolar streeft er naar om zonne-energiesystemen toegankelijk te maken voor iedereen. Zodat iedereen flink op de energiekosten kan besparen en zo gezamenlijk aan een duurzame toekomst kan werken.