Evelyns Noorder Naslag

Evelyns Noorder Naslag met Instore-optredens van Davine, The Vices en Female Fever vindt zondag 19 januari plaats in Evelyn Novacek CD-VINYL-DVD in Hoogezand.

Deze middag wordt het nieuwe muzikale jaar gevierd met drie verschillende optredens in de winkel. Om 14:00 u.ur treedt de zangeres Davine op, om 15:00 uur de band The Vices en om 16:00 u.ur Female Fever.

Davine

In 2012 won Davine het prestigieuze Concours de la Chanson Alliance Française. Daarna kwam haar carrière in een stroomversnelling. Zij toerde door Europa met prachtige Franse klassiekers en bracht haar eerste, succesvolle album ‘Davine’ uit. In 2017 volgde het persoonlijke electropop album ‘Renaissance’. Haar nieuwste album ‘Je Vole’ is een verzameling van de mooiste Franse Chansons, tot stand gebracht met behulp van Davine’s fans die mochten aangeven welk chanson zij graag door haar gezongen wilden hebben en waarom. Daar kwamen prachtige verhalen uit voort. Het resultaat is verrassend, gevoelig en meeslepend. Op het album wordt Davine begeleid door meesterpianist Tony Hoyting.

The Vices

The Vices hebben in 2019 een vliegende start gemaakt. Ze speelden hun eerste shows als voorprogramma van Yungblud en op Eurosonic om vervolgens naar de UK te vertrekken voor een tour. Met een mix van surf, pop en garage klinken ze als de liefdesbaby van Cage The Elephant en The Strokes. Dit is te horen op singles als So It Goes en Life Grows. Debuut EP Life Grows bracht de band ruim over 20 Popronde shows, een voorprogramma in Paradiso en support van onder andere 3FM en KINK! The Vices groeien, net als het leven, en met een nieuwe EP op komst belooft 2020 een groot jaar te worden voor de band.

Female Fever

Female Fever is een all-girl rockband uit het Noorden. De vier meiden, drumster René, bassiste Kirsten, gitariste Birgit en zangeres Ingeborg zetten hedendaagse en rock classics op geheel eigen wijze neer. Ze spelen nummers van Royal Blood, Rammstein, Foo Fighters, AC/DC en meer.

Locatie: Evelyn Novacek CD-VINYL-DVD, Meint Veningastraat 132 in Hoogezand