Joram schrijft liefdeslied voor Boer Zoekt Vrouw-boerin Annemiek uit Tynaarlo: bekijk hier de videoclip

2,9 miljoen kijkers zagen zondag hoe boerin Annemiek (25) uit Tynaarlo bedolven werd onder de liefdespost. Tussen al die brieven en pakketjes zat ook een heus liefdeslied.

Joram Dijkstra, alias zanger Joop Obama, uit het Friese Waaxens had wel een heel creatieve aanpak om het hart van Annemiek te veroveren. Eind vorig jaar zong hij een nummer in voor de Drentse boerin, en stuurde deze met bijbehorende clip op naar het televisieprogramma.

Yvonne Jaspers bracht maar liefst 633 liefdesbetuigingen mee naar de boerderij van Annemiek. Zo veel dat de boerin haar vriendinnen moest inschakelen om tien favorieten uit de berg post te kiezen.

Record

Er zijn dit seizoen iets meer dan 1100 liefdesbrieven gestuurd door BZV-kijkers. Annemiek had dit seizoen de meeste aanbidders, maar het recordaantal brieven heeft ze niet ontvangen. Tulpenboer Tom wist in een eerder seizoen 1800 vrouwen het hart op hol te brengen.

In de aflevering van zondag gaat de Drentse boerin op speeddate met de tien uitgekozen mannen. Het is nog onduidelijk of Dijkstra die schifting heeft gehaald.