Goud voor de ovenschotel van Keurslager Smit | Maak kans op de bloemkoolschotel

HOOGEZAND Tijdens de landelijke ovenschotelkeuring heeft de vakkundige jury de ovenschotel van Keurslager Smit uit Hoogezand uitgebreid gekeurd.

De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke bloemkoolschotel van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. „En dat betekent goud voor de ovenschotel!” De jury prees vooral de smaak en samenstelling van het gerecht.

De lekkerste smaak

Bij Keurslager Smit is de ovenschotel het hele jaar een hardloper. Het gemak en de rijke smaak van de ovenschotel zorgen voor een groot succes bij de klant. In een tijd waarbij men steeds minder tijd heeft om uitgebreid in de keuken te staan, biedt de ovenschotel een uitkomst voor veel mensen. „Het is een kwestie van opwarmen en er staat een heerlijk gevarieerde maaltijd op tafel”, volgens Keurslager Bennie Schneiders.

Namens Keurslagerij Smit mag de HS krant 3 x de winnende bloemkoolschotel voor twee personen weggeven t.w.v. € 12,45 per schotel! (Noot: de prijs is niet inwisselbaar voor contanten),

 

Wilt ook kans maken mail dan uw gegevens tot uiterlijk vrijdag 13 maart 18.00 uur naar hskrant@ndcmediagroep.nl.