PME Legend experience bij Loods 51

HOOGEZAND Loods 51 organiseert 21 maart in samenwerking met PME Legend: de PME Legend Denim Experience.

Deze dagen staan geheel in het teken van de PME Legend jeans. PME Legend specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Loods 51 het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die een PME Legend jeans aanschaft een mooie incentive cadeau! Iedere consument die deze dag voor €249,- aan PME Legend kleding aanschaft, ontvangt een PME Legend gift met een waarde van €79,95. En, bij €499,- een gratis leren weekendbag t.w.v. €349,-!

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen.

„In de Lente-Zomer ‘20 collectie halen we inspiratie uit het rijke kleurenpalet van vliegtuigen”, aldus het team van PME.

„Naast het ontwerp van elk type vliegtuig wordt de uitstraling voor het grootste deel bepaald door de speelse en inspirerende kleurenschema’s die op de buitenkant worden gebruikt. Deze zogenaamde Liveries van vliegtuigen zijn vaak oogstrelende kunstwerken en een ware bron van inspiratie. Voor PME Legend hebben we de liveries Bare Metal, Cheatlines, Euro White en Billboard gebruikt als vertrekpunt voor een kleurrijke, gevarieerde Lente-Zomer collectie.

In de capsule collectie staat de ‘classic wing’ van PME Legend centraal en zijn de kleuren black & corn yellow de rode draad, waarmee het nieuwe seizoen een vernieuwende, frisse start krijgt.