Boerderijwinkel Dallinga opent webshop en bezorgt gratis

ZUIDBROEK Boerderijwinkel Dallinga Zuidbroek biedt online bestellen en gratis bezorging aan als extra service.

Om mensen in deze onzekere tijden extra van dienst te zijn heeft Boerderijwinkel Dallinga een webshop ingericht waar mensen alle boodschappen, die ze normaal uit de winkel halen, online kunnen bestellen.

Deze worden bij een minimale besteding van €15 in de naastgelegen woonplaatsen gratis thuisbezorgd: Zuidbroek, Tripscompagnie, Borgercompagnie, Veendam, Kielwindeweer, Hoogezand, Kropswolde, Sappemeer, Foxhol, Kolham, Froombosch, Slochteren, Schildwolde, Hellum, Noordbroek, Meeden en Muntendam.

Men kan ook aangeven de online bestelling te willen afhalen binnen de openingstijden van de winkel. Zij worden dan via de mail op hoogte gebracht wanneer de bestelling klaar staat.

Dallinga probeert op deze manier de verspreiding van het virus in te perken door mensen thuis te houden en zelf op pad te gaan.

De Boerderijwinkel op Spitsbergen blijft ook volgens de reguliere tijden open, zolang dit toegestaan blijft. Wel worden klanten verzocht alleen te komen, voldoende afstand te houden, handen te desinfecteren en met de pin te betalen.

De online winkel is te vinden op: www.versvanboerdallinga.nl