MartiniPlaza zoekt (online) naar talent | Win een optreden in het voorprogramma van de Edwin Evers Band

GRONINGEN Wie op een podium wil staan, prachtig kan zingen of een instrument uistekend bespeelt wordt door MartiniPlaza Groningen opgeroepen mee te doen aan de online talentenjacht.

De hoofdprijs? Een optreden in het voorprogramma van de Edwin Evers Band op zaterdag 17 oktober.

Met deze online talentenjacht wil MartiniPlaza talent stimuleren om vooral niet stil te zitten tijdens de coronacrisis. De online talentenjacht is inmiddels gestart. Tijd om de stembanden te smeren, heel hard te oefenen en (thuis!) een video op te nemen. Iedereen mag een liedje uploaden (max. 2 minuten) in het Facebook evenement van de talentenjacht. Alle genres zijn welkom, zolang het maar duidelijk is dat het nummer vanuit huis is opgenomen.

Stemmen verzamelen

Op 30 april maakt de jury bestaande uit Willem de Kok (directeur MartiniPlaza), Annerie Knol (programmeur MartiniPlaza Theater) en Karin Noeken (regisseur, artistiek leider van Theater de Steeg en bekend van cabaretformatie Vrouw Holland) een Top 10 bekend. Hierna begint de stemronde: de artiesten moeten zoveel mogelijk likes verzamelen op het door hun ingezonden nummer. Het nummer met de meeste stemmen wint en wordt op 15 mei bekendgemaakt.

Voorprogramma Edwin Evers Band

De winnaar staat op 17 oktober in het voorprogramma van de Edwin Evers Band en zingt zijn of haar nummer met The Originals. De tweede en derde prijs bestaan uit een VIP Theaterarrangement en een Donar Slam-Dunk VIP Arrangement.

Op de website van MartiniPlaza zijn alle voorwaarden voor deelname te vinden.