Veelzijdig visverkoop in Zuidlaren: van recept tot baktips en een rijk assortiment verse vis

ZUIDLAREN Dagelijks zijn ze op met hun visverkoopwagens. Jan en Tienette van der Linde komen uit Oldebroek en samen met hun kinderen Jonathan en Charlotte runnen ze vishandel van der Linde.

„Dit doen we samen al ruim 20 jaar. Daarvoor en tegelijkertijd werkte Jan bij een zeevisgroothandel waar hij ruim 15 jaar werkzaam is geweest”, vertelt Tienette. „We staan op verschillende locaties in Drenthe zoals in Beilen, Diever, Vledder, Dwingeloo, Havelte, Borger, Roden en klein stukje Groningen in Harkstede. En nu ook in Zuidlaren.”

De verkoopwagens bieden een ruim assortiment en er is van alles op bestelling. „We runnen met veel enthousiasme onze onderneming met onze kinderen die allebei ook de vakopleiding SVO hebben afgerond. We zijn steeds op zoek naar vernieuwing en uitdaging.”

Netheid en klantvriendelijkheid staat bij de familie Van der Linde hoog in het vaandel. „Het contact met klanten die we dagelijks mogen begroeten en mogen adviseren voor een lekker recept of een visje bakken, dat geeft een enorme boost. De veelzijdigheid en de leuke gezellige gesprekken van mensen is iets wat we erg leuk vinden aan ons vak. We hopen u te mogen begroeten op de donderdagen in Zuidlaren”, besluit Tienette.