Jumbo in Sappemeer wordt in nieuw jasje gestoken

SAPPEMEER De Jumbo winkel aan de Noorderstraat 103 in Sappemeer krijgt een compleet nieuw uiterlijk.

Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point.

De winkel sluit op woensdag 3 juni om 17.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 24 juni kunnen inwoners van Sappemeer en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart. De actie is geldig tot en met zondag 28 juni.

Ondernemers John en Bert van Rotterdam vertellen: “De nieuwe winkel wordt prachtig! We zien er naar uit om onze klanten te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkel. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken.

Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm.

De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Jumbo Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Pick Up Point is van 16.00 tot 20.00 uur.

Homedelivery

Klanten kunnen ook blijven kiezen voor Homedelivery via Jumbo.com Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur, in de middag of in de avond.
 
Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat. Homedelivery is van 13.00 tot 16.00 uur en van 18.00 tot 21.00 uur.
 
Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Meint Veningastraat 26-32 en de Pleiaden 11 in Hoogezand.