Diverse mogelijkheden bij Golfclub de Compagnie

VEENDAM Golf is in de coronatijd een geschikte sport bij uitstek: afstand bewaren en bewegen in de buitenlucht. Golfclub de Compagnie in Veendam biedt diverse soorten lidmaatschappen waar de golfers uit kunnen kiezen.

Verborgen parel

De baan is op een ruimte van 90 hectare in twee gedeelten aangelegd. Voor alle 18 holes geldt dat het steeds opnieuw een interessante baan is, zowel in de zomer als in andere jaargetijden. Daarnaast beschikt de Compagnie over uitgebreide oefenfaciliteiten en een 9 holes par3 baan. „Golfclub de Compagnie wordt in het golfcircuit ook wel de verborgen Parel van het Noorden genoemd, een titel waar we trots op zijn!”, aldus clubmanager Annet Weits.

De (beginnende) golfer kan bijvoorbeeld kiezen voor een aspirant-lidmaatschap van zes maanden. Dit pakket wordt aangeboden inclusief 10 golflessen. Men kan dan gebruik maken van golfclubs en alle oefenfaciliteiten. De lessen kunnen individueel of in groepsverband flexibel worden ingepland.

Ook kan men een losse kennismakingsles bij Wouter Oosting van Golfschool Noord Oost boeken. Dit kan door een mail te sturen naar info@golflcubveendam.nl.

Voor golfers met al enige ervaring biedt de club een jaarkaart voor de korte baan, de 9 holes Par3-baan. Deze kan aangeschaft worden voor €185,- per jaar. En voor de gevorderde golfers zijn er diverse lidmaatschapsvormen samengsteld. Kijk hiervoor op www.golfclubveendam.nl/lid-worden/ En ook voor studenten is er een speciaal lidmaarschap.

4 voor de prijs van 1

Met een persoonlijk lidmaatschap op de Compagnie kan er eveneens gratis gespeeld worden op Golfclub Havelte, Golfclub de Groene Ster in Leeuwarden en bij de golfclub Zwolle, allen onderdeel van het vier *Golf samenwerkingsverband.