Theater geopend, maar programmapresentatie is uitgesteld

HOOGEZAND In de zomermaanden juni en juli start Kielzog theater met een kleinschalig programma, volledig aangepast aan deze tijd.

Onder de noemer Theater Terras, kun je deze zomer gratis voorstellingen zien op het terras van Kielzog. Daarnaast kun je tweemalig deelnemen aan een muziekcarrousel. In een kleine groep wordt je langs 3 verschillende concerten geleid door het gebouw.

In juli heeft Kielzog theater weer ruimte voor programma’s met 100 bezoekers. In de theaterzaal kun je in een nieuwe opstelling genieten van muziek, cabaret, comedy en een lezing. Volledig volgens de anderhalvemeterrichtlijn, maar misschien nog wel gezelliger dan voorheen.

Op het programma staan onder andere Pé en Rinus met de Anderhalvemetersessies, zanger Erwin Nyhoff en cabaretière Karin Noeken. De kleinschalige opstelling maakt dat er een zeer beperkt aantal plaatsen zijn.

Programmapresentatie uitgesteld

De programmapresentatie en de uitgave van de theaterbrochure is verplaatst naar september. Normaal gesproken zou deze afgelopen mei hebben plaatsgevonden.