Daarom kies je voor een houten ronde eettafel

Aangeboden door: Droomhout.nl

De enorm lange tafel is passé. Wie zijn interieur een boost wil geven, kiest voor een ronde eettafel. Het liefst van duurzaam eikenhout.

Zo’n eettafel biedt plaats aan iedereen. Of je er nu vier of zes stoelen bij zet, of vier stoelen en een aantal krukjes, aan zo’n tafel kun je altijd gezellig met z’n allen zitten. Het oogt gewoon veel comfortabeler omdat de afstanden tot elkaar kleiner zijn. In een tijd waarin de anderhalve meter maatschappij aan de orde is, willen we thuis toch het liefst dicht bij elkaar zijn. 

Met acht mensen aan de ronde eettafel

Die ronde eettafel biedt daar alle gelegenheid toe. Wie meent dat een ronde tafel aan slechts een beperkt aantal mensen plaats biedt, moet weten dat deze eiken ronde tafel ook een maatvoering heeft waar gemakkelijk acht mensen kunnen aanschuiven. Need we say more. Dat is een ware eye-catcher in je huis. 

Een groot gezelschap op de loungebank

Wil je buiten ook zo comfortabel zitten en eveneens met een groot gezelschap, kies van voor een echt loungebank. Kies in dit geval voor de banken van een hoge kwaliteit hout, gestyled met stevige kussens. Op deze manier heb je langer plezier van een houten loungebank, want als je dat eenmaal in je tuin hebt ervaren, wil je nooit meer anders. Het is genieten. 

Een loungebank van Droomhout.nl kun je in alle mogelijke opstellingen neerzetten. Je tuin krijgt direct een heel ander aangezicht. Geen drukte met allemaal losse stoelen en krukjes, maar een mooi ingericht en strak terras waar iedereen plaats kan nemen. 

Houten wastafelmeubel in de badkamer

Ben je inmiddels helemaal verkocht als het gaat om het gebruik van hout in en om je woning, dan inspireren we je graag met hout op een plek waar je dat misschien het laatst zou verwachten, in de badkamer. Een houten wastafelmeubel is een sieraad voor je badkamer. Of dat kan? Jazeker. Door een hoge kwaliteit hout te gebruiken en deze zo te behandelen dat vocht geen kans krijgt, ben je verzekerd van een stijlvol meubel dat zowel functioneel, mooi als duurzaam is.