Feest bij de Knipscheer

HOOGEZAND Het is vandaag exact acht jaar geleden dat Wilma haar salon, de Knipscheer opende. „En bij een verjaardag hoort een feestje! Dus maken wij er een feestje van.”

Ondanks de sluiting van acht weken wegens corona, was stil zitten er niet bij. „In de eerste 3 weken hebben we de salon een make-over gegeven. Dit stond al gepland en dat konden we gelukkig naar voren halen. Er is een nieuwe vloer in de salon gekomen en we hebben extra werkruimte kunnen creëren. Het interieur heeft een update gehad en dat alles zorgt voor een moderne en gezellige en professionele sfeer.”

Het team dat naast Wilma bestaat uit Agnes en Denise heeft in de tussenliggende periode diverse webinars gevolgd op het gebied van nieuwe trends en productkennis.

„De interesse en nieuwsgierigheid naar een extra verzorgingslijn ontstond. Daarom zijn wij sinds 2 weken een Kérastase Advies Salon geworden. En daar ben ik ontzettend trots op”, zegt Wilma.

Een Kérastase Advies Salon staat voor een persoonlijke beleving, die begint met een gepersonaliseerde haar- en hoofdhuiddiagnose. „Heeft u droog, beschadigd of gekleurd haar, ervaart u haarverlies, roos of heeft u een gevoelige hoofdhuid? De haardiagnose die door ons doormiddel van een kerascan geanalyseerd wordt, mondt uit in een advies voor een bepaald ritueel dat perfect past bij uw haarbehoefte, zodat uw haar en hoofdhuid ultiem verzorgd worden.”

En omdat we jarig zijn geven wij cadeautjes weg. Deze leuke actie vindt u elders in deze krant bij de advertenties.