Ontdek Midden - Groningen verzamelt zomeractiviteiten

HOOGEZAND De komende maanden staat de online agenda van ‘Ontdek Midden-Groningen’ vol activiteiten voor iedereen die thuis blijft deze zomer.

Ook campinggasten en andere bezoekers van Midden-Groningen kunnen op deze zomerse agenda zien wat er van dag tot dag te doen is. ,,Ook al zijn er nu weinig evenementen of concerten, er is natuurlijk wel heel veel te doen,” vertelt Marketing Midden-Groningen directeur Marleen Godlieb. ,,Je kunt schilderen in de tuin van de Fraeylemaborg of een Sprokkeltocht doen, brandjes blussen bij het Brandweermuseum, waterskiën of boogschieten bij Break Out Grunopark of op Slootjessafari bij de Heemtuin. Het zou leuk zijn als hier nog veel meer activiteiten bij komen.”

Wie iets organiseert deze zomer kan dat doorgeven via agenda@marketingmiddengroningen.nl. Dat mag van alles zijn: knutselmiddagen, speurtochten, sportieve activiteiten, schilderworkshops, hutten bouwen, pizza's bakken, picknicken of een ponytocht.

Zowel activiteiten voor kinderen als voor volwassenen zijn welkom. Vermeld hierbij waar het is, wanneer, hoe men zich aan kan melden en of er kosten aan verbonden zijn. Marketing Midden-Groningen brengt een flyer uit om iedereen op de zomeragenda te attenderen.