Sportschool Sens weer open: „dankbaar dat vele leden ons trouw zijn gebleven”

HOOGEZAND Vanaf 1 juli heeft Sportclub Sens, net als andere sportscholen, zijn deuren weer mogen openen voor zijn leden. Eigenaar John Paul Veuger: “We vonden het vreselijk dat wij van de één op de andere dag onze deuren moesten sluiten. Gelukkig zijn de meeste leden ons erg trouw gebleven in deze periode en zijn ze ons blijven steunen. Hiervoor zijn wij ze erg dankbaar!”

Het team van Sens heeft niet stilgezeten. Naast een grote schoonmaakbeurt is de bekleding van alle kapotte fitnessapparaten vernieuwd en zijn er nieuwe fitnessattributen aangeschaft.

„De grootste investering, waarmee onze club zich in deze periode het meest onderscheidt ten opzichte van andere sportscholen, zijn de plexiglas schermen. Deze frames van twee bij twee meter met plexiglas, zijn geplaatst tussen alle cardio- en eGym-apparaten.”

Zo kunnen rondvliegende zweetdruppels niet bij of op een andere sporter terechtkomen, aangezien iedereen in zijn eigen beschermde omgeving sport. Eenmaal binnen zie je een looproute aangegeven met oranje pijlen en markeringen op de grond. Wanneer je de route in acht neemt, wordt de 1,5 meter afstand altijd gewaarborgd.

Verder zijn er op meerdere plekken in de sportschool desinfectiemiddelen en handgel beschikbaar, „Naast de protcollen van het RIVM en de brancheorganisatie NL Actief hebben wij als Sportclub Sens zelf ook een protocol opgesteld. We volgen er dus drie. Ons protocol is gericht op de inrichting en aankleding van onze omgeving en omgang hiermee. Zoals u kunt lezen, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen van jong tot oud veilig kan sporten bij ons.”

“We hebben gemerkt dat na drie maanden quarantaine veel mensen graag (weer) willen sporten en misschien last hebben van coronakilo’s”, vervolgt Veuger. „Daarom hebben wij een speciale zomeractie voor niet-leden, waarmee zij kennis kunnen maken met onze sportschool. Zo kunnen zij een gratis proefles volgen op onze eGym, waarbij je een volledige training kan afronden in 30 minuten, of meedoen met één van onze groepslessen, zoals Sh’Bam, Cardio-boxing, yoga, BBB, Cardio Dance.

Ook kunnen mensen een gratis proefles personal training krijgen, waarbij je één op één wordt begeleid bij het bereiken van je eigen doelstelling. Wanneer men zich in de maand juli inschrijft betaalt degene geen inschrijfgeld en sport dus gratis tot 1 augustus”

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.sportclubsens.nl.