Inschrijven tennistoernooi WerkmaX Kalkwijck Open 2020

Hoogezand Tennisvereniging LTC de Kalkwijckhoudt van 8 tot en met 16 augustus het jaarlijkse WerkmaX Kalkwijck Open toernooi op het tennispark aan de Nieuweweg 6F in Hoogezand.

Tennissers kunnen deelnemen aan enkel-, dubbel- en/of mixwedstrijden in de speelsterktes 6 tot en met 8 vanaf 17 jaar. Voor de speelsterktes 4 en 5 geldt geen leeftijdsondergrens. Daardoor kan meer jeugd aan het toernooi deelnemen.

Bij dit toernooi staat veel tennisplezier en gezelligheid voorop. Er wordt gespeeld in poules, zodat alle deelnemers, ook bij een verliespartij, meerdere wedstrijden kunnen spelen. In verband met het Covid19 virus is er dit jaar geen feestavond, geen demonstratiewedstrijd en geen officiële prijsuitreiking. Ook is er geen verloting met prijzen.

Toch belooft het weer een fantastisch toernooi te worden, want hoe mooi is het dat er na de tennisloze lockdown weer een officiële wedstrijd gespeeld kan worden. Uiteraard Coronaproof conform de KNLTB en RIVM richtlijnen. Om drukte op het tennispark zoveel mogelijk te spreiden worden er partijen gespeeld in het voorweekend en door de week ook ’s middags. Om de kans op besmetting verder te reduceren zijn de aanvangstijden van de banen verschillend, is de speeltijd per ronde verruimd en ontvangt elke speler een koker ballen waar het hele toernooi mee gespeeld dient te worden. Ook kan iedere deelnemer gebruik maken van een aantrekkelijke toernooi-actie van Sport-inn Midden-Groningen in Hoogezand.

Het is alweer het 4e jaar dat WerkmaX, een dynamische en snel groeiende uitzendorganisatie met vestigingen in Veendam en Emmen, zijn naam verbindt aan het toernooi. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 juli (vol=vol) via deze link.