Drive-in bioscoop op evenemententerrein Zuiderkroon

HOOGEZAND Op het evenemententerrein Zuiderkroon in Hoogezand wordt vrijdag 4 september een drive-in bioscoop ingericht. Filmliefhebbers kunnen dan kijken naar de actiefilm Fast & Furious 7.

Het evenement wordt georganiseerd door Outdoor Movies. De filmvoorstelling begint om 20.00 uur.

"Je komt met de auto naar het evenement, op het terrein staat een groot projectiescherm waar alle auto’s voor worden geplaatst", vertelt Freek Hoving. "Wij zorgen ervoor dat iedereen een mooie plaats voor het scherm heeft. Geluid komt via je radio, je hoeft niet eens je ramen open te zetten om het geluid van de film te horen. Via een frequentie op de autoradio streamt iedere kijker al het geluid en de muziek van de scenes. Op het scherm zal een FM-frequentie te zien zijn die de bezoeker kan invoeren op de radio."

"Bij het reserveren van het plekje voor je auto zal je ook de optie hebben om de lekkerste cinema-producten te bestellen om je ervaring compleet te maken", vervolgt Freek. "Wij zorgen ervoor dat deze klaar staan bij het binnenrijden. Zodat jij, samen met je vrienden of je gezin, volop kan genieten van een film in de gezellige bubbel van je wagen."

Een ticket moet van te voren worden gereserveerd. Dat kan via de website www.outdoormovies.nl