Cocoon Eve: live muziek op het terras

HOOGEZAND Stel je eens voor; je bent muzikant en speelt normaliter met je band op diverse podia.

Dan komt ineens het COVID virus voorbij en ligt alles stil. Als muzikant mis je natuurlijk enorm het optreden met je band en het contact met het publiek.

In de maand juli heeft Cocoon coffee & more besloten om bands uit de omgeving een klein podium te bieden op de zaterdagavond om op die manier mensen weer blij te kunnen maken met muziek.

„Deze avonden waren zo succesvol dat we in de maand augustus wederom een mooie line-up voor Hoogezand kunnen aanbieden”, vertelt Carolina Homs. „Stuk voor stuk bekende bands uit Hoogezand en omstreken. Ze hebben allemaal al in het Kielzog opgetreden en wij zijn dan ook heel blij dat ze bij ons op het terras in afgeslankte vorm qua publiek willen optreden.”

Het spits wordt zaterdag 8 augustus afgebeten met de band Time Flies en op zaterdag 15 augustus treedt Triade Ballade op. Het derde optreden wordt op zaterdag 22 augustus verzorgd door de band Down the Lane.

Verplicht reserveren

In verband met alle voorschriften rondom COVID moeten bezoekers van te voren reserveren. Tickets zijn online te verkrijgen via de website www.cocoon-coffee.nl