Cora Kunst brengt brood tot aan de voordeur

HOOGEZAND Oude tijden herleven. Daar waar vroeger de handkar door de straat kwam met heerlijk vers geurend brood is de warme bakker in de straat weer helemaal terug.

Cora Kunst brengt met een moderne bestelauto uw brood tot aan de voordeur.

In veel andere steden is het inmiddels een begrip. Vers ambachtelijk brood van de warme bakker voor supermarkt prijzen gratis thuis bezorgd.

Vanaf 10 augustus is het ook in Midden-Groningen zo ver. Heerlijk ovenvers brood van warme bakker Beukeveld wordt gratis tot aan de voordeur bezorgd.

Cora Kunst heeft na 36 jaar HEMA het roer omgegooid en is haar eigen bedrijf gestart: De bakker aan huis. "Het concept is dat u via de website debakkeraanhuis.nl uw bestelling plaatst en ik leg het brood op de afgesproken plaats", vertelt Cora. "U hoeft dus niet eens thuis te zijn. Achteraf ontvangt u de factuur. Het assortiment behelst niet alleen heel veel soorten broden, maar ook gebak, koeken, afbakbrood en heerlijke verse scharreleieren."

Cora is in Hoogezand een bekend gezicht. Meer dan 36 jaar lang was zij één van de drijvende krachten van de HEMA waarvan de laatste 18 jaar van het filiaal in Hoogezand. Zij is na deze lange tijd tot het besef gekomen dat het tijd werd om een nieuw hoofdstuk in haar werkzame leven te schrijven en begint dus nu met deze onderneming. Ze is erg enthousiast en hoopt veel van haar oude bekenden van de HEMA wederom als nieuwe klanten te mogen begroeten.

Kijk voor meer informatie op de website debakkeraanhuis.nl