Art Carrousel draait haar laatste rondje

HELLUM Op zondagmiddag 16 augustus draait Art Carrousel haar laatste rondje. Plaats van handeling is het gebouw De Ent (en de omgeving) in Hellum.

De afgelopen edities waren al een succes door het prachtige weer, de bijzondere voorstellingen en de ontspannen sfeer zoals we die kennen van Art Carnivale, het festival dat dit jaar helaas niet door kon gaan.

Art Carrousel is een kunstzinnige belevenis voor jong en ouder met binnen- en buitenkunst, kramerie, artistieke en muzikale voorstellingen en een flinke portie vermaak. Vooral de nieuwe speelweide rondom De Ent is een groot succes voor de kleintjes, terwijl ouders en/of grootouders zich rustig kunnen ontspannen en genieten van optredens en een hapje en drankje.

Deze afsluiter heeft uiteraard een aantal verrassingen in petto waarvan een aantal hierbij alvast verklapt worden: Jongleur Marco Bonisimo neemt zijn kompaan Tonny Mulder mee en zijn daarmee compleet als Duo Diesel! Op het podium staan enkele vertrouwde gezichten uit de Art Carnivale beweging en Ol’Houd vertolkt het Groninger levenslied.

U wilt meer informatie? U wilt een toegangskaartje reserveren? Kijk dan op de website www.artcarnivale.nl