Nagelsalon opent deuren in Froombosch

FROOMBOSCH The Nail Garage is de naam van de pas geopende nagelstudio in Froombosch. Eigenaresse Jessica Bosma - Koning ziet hiermee een langgekoesterde wens in vervulling gaan.

„Sommige lezers van de HS Krant zouden me kunnen herkennen mijn werk voor de krant”, lacht Jessica. Sinds 2004 werkt ze als redacteur voor diverse weekbladen. „En de laatste jaren veel voor de HS Krant. Ontzettend leuk maar ik heb ook al jaren een andere droom in mijn hoofd: een eigen nagelsalon. En die is nu werkelijkheid”, zegt ze trots.

Na het afronden van de opleiding allround nagelstyliste begon de bouw van een eigen salon bij huis. De nagelsalon deelt haar dak met dat van een garage, waardoor de naam The Nail Garage snel was gekozen.

In de ruime en sfeervol ingerichte salon kan de klant een afspraak maken voor een mooie gelpolish of gelnagels. Ook nagelbijters en mensen met slappe of beschadigde nagels kunnen bij The Nailgarage terecht. „Onlangs heb ik mijn IBX certificaat behaald waardoor ik klanten met beschadigde en broze nagels ook kan helpen. Het is een uniek systeem waar ik hopelijk veel dames blij mee kan maken!”

„Het leuke aan dit vak is dat je nooit ben uitgeleerd. Er zijn nog zoveel nieuwe technieken voor mij om te ontdekken. Met regelmaat volg ik dan ook workshops en cursussen om leuke, nieuwe dingen te leren.” En de krant? „Ik kan beide werkzaamheden gelukkig prima combineren.”

Het was de bedoeling om een openingsfeestje te houden, maar gezien de onlangs uitgesproken adviezen van het RIVM heeft de inwoonster van Froombosch besloten dit niet te doen. „Wel heb ik een leuke openingsactie bedacht!” Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant.

En wil je meer informatie of een afspraak maken? Kijk op www.thenailgarage.nl