Nieuwe namen voor Blueprint live

VEENDAM Thomas Kaldijk heeft voor vrijdag 2 oktober weer nieuwe artiesten gestrikt voor Blueprint. In deze live aflevering die wordt opgenomen vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam komen Jack Bottleneck and Band uit Friesland en opkomende country talent Rik Vinke uit Drenthe optreden.

Publiek is welkom. Omdat het coronavirus nog steeds op de loer ligt, worden bezoekers gevraagd zich per mail op te geven bij thomaskaldijk@gmail.com. Bezoekers die zich niet opgegeven hebben, worden gevraagd bij binnenkomst hun naam en telefoonnummer op een intekenlijst te zetten.

De 1000ste aflevering

Op vrijdag 18 december wordt de 1000e aflevering opgenomen met ‘speciale gasten’. Omdat er veel bezoekers verwacht worden zullen de mensen die een vrijwillige bijdrage overgemaakt hebben bij voorrang op de bezoekerslijst geplaatst worden. Indien muziekliefhebbers Blueprint met een gift willen ondersteunen dan kan dat door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL84 INGB 000 3824770 t.n.v. T H Kaldijk, o.v.v. Blueprint.

Via de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op http://www.rootsparadise.nl/blueprint/index.php en https://rtveen.nl/programmering/blueprint/