Nieuwe PME collectie bij Loods 51

HOOGEZAND Om hun 15-jarig bestaan te vieren komt het merk PME met een inspirerend eerbetoon aan de Aviator en de Nightflight jeans. Respectievelijk 10 (X) en 5 (V) jaar geleden geboren en sindsdien succesvol. Deze exclusieve colectie is verkrijgbaar bij Loods 51.

Deze twee fits hebben PME Legend de afgelopen 15 jaar op de kaart gezet. Half Nederland liep in die stoere regular fit jeans met twee grote opgestikte zakken aan de voorkant. Ook wel bekend als de ‘Aviator’. Daarna volgde hun tweede succes want Nederland liep ineens alleen nog maar in slim fit. PME Legend ontwierp de Nightflight jeans wat tot op heden hun meest succesvolle slim fit is. „En wij kunnen niet zonder, want deze jeans zit werkelijk iedere man perfect”, aldus Remie Groeneveld van Loods 51.

„Naast deze nieuwe PME jeans is onze winkel weer helemaal klaar voor het nieuwe mode seizoen. Voor zowel de dames als ook voor de mannen hebben we weer een mooie collectie gekocht en met merken als Penn & ink, 10 days, Circle off trust, G-Star, Cast Iron en Lyle en Scott gaan we weer met veel vertrouwen het nieuwe seizoen in.

Ben je ook zo benieuwd naar onze nieuwe collectie kom dan snel langs, en lukt het niet door de week, dan heb je geluk want aanstaande zondag is het koopzondag bij Loods 51.”