Marco Moghnieh van Jumbo Pleiaden in Hoogezand in rubriek Mijn tip van de week. 'Kies bewust je winkelmoment'

In de wekelijkse rubriek 'Mijn tip van de week' is een kort portret van medewerkers en ondernemers uit Hoogezand en omstreken. Afsluitend geven ze onze lezers hun persoonlijke (shop)tip.

Even voorstellen:

,,Mijn naam is Marco Moghnieh en ik ben 26 jaar."

Werkt bij/ eigenaar van:

,,Ik ben sinds 26 oktober 2020 bedrijfsleider van Jumbo Pleiaden in Hoogezand. Op mijn 15de ben ik bij de Jumbo Martenshoek begonnen in de vulploeg, als bijbaan. Toen ik 20 jaar was, merkte ik dat het werken bij Jumbo meer dan een bijbaan voor mij was. Ik heb toen kenbaar gemaakt dat ik er mijn echte werk graag van wilde maken, maar dan wel het hoogst mogelijke hierin na wilde streven. Dat ik nu op mijn 26ste bedrijfsleider ben, vind ik echt geweldig en daar ben ik ook best wel een beetje trots op."

Wat zijn je werkzaamheden? 

,,Ik ben de sparringspartner voor de afdelingschefs. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de klant. Het leiding geven aan een winkel is een mooie en grote verantwoordelijkheid."

Wat is het leukste aan je werk? 

,,Geen dag is hetzelfde. Mijn werk is heel divers. Elke dag is het sparren met de afdelingschefs met als doel iedere dag opnieuw een goede winkel neer te zetten. Voor mij rust dat op drie pijlers: een volle winkel met veel beschikbaarheid, een schone winkel en vriendelijk personeel. Iedere dag kijk ik opnieuw waar we de focus op moeten leggen, er gebeurt ontzettend veel op een dag en dat vind ik heel mooi aan mijn werk."

Heb je bijzondere hobby’s?

,,Ik houd van koken! Ik vind het heerlijk om met eten bezig te zijn. Ik schenk dan een glas wijn in en ondertussen ga ik uitgebreid koken, mits ik de tijd heb. Maar dat is voor mij echt ontspannend. Verder loop ik drie keer per week hard."

Mijn tip van de week is:

,,Vooruitblikkend op de decembermaand is is mijn tip, kies bewust je winkelmoment. Wij doen er alles aan om continu te zorgen voor een volle winkel met volledige beschikbaarheid van ons assortiment. We zijn 365 dagen er jaar open. Denk een beetje om elkaar."