Autocentrum Hoogezand verwelkomt nieuw werkplaatsconcept: CarProf

Aangeboden door: Autocentrum Hoogezand

Autocentrum Hoogezand is volop in beweging. Met de aanstelling van een nieuwe chef in de werkplaats en de komst van een eveneens nieuw werkplaatsconcept, is Autocentrum Hoogezand helemaal klaar voor 2021.

Autocentrum Hoogezand werd vorig jaar overgenomen door Jaap Dik Auto’s in Assen. Een mooie stap voor de toekomst. “Zo gaan we per 1 januari over op CarProf. Deze formule werd onlangs uitgeroepen tot beste werkplaatsconcept van dit moment”, vertelt Erwin Bakker. Zo kunnen de monteurs in de werkplaats topservice bieden aan 24 automerken, zonder tussenkomst van de dealer. “Maar ook profiteert de klant van 24 maanden reparatiegarantie. Niet alleen worden onderdelen die binnen 24 maanden kapotgaan, vervangen. Ook het uurloon wordt niet afgerekend. Uniek, want normaal gesproken staat hier 3 maanden garantie voor.”

Met de komst van CarProf, is straks ook de bijbehorende pechhulp-pas beschikbaar bij Autocentrum Hoogezand. Voor €29,95 per jaar volledige dekking in Europa, vervangend vervoer, zelfs eventuele, noodzakelijke hotelovernachting en woonplaatsservice zijn hierbij inbegrepen. En sluit je bij de aankoop van je auto een comfortpakket (of meer) af, zit deze pas er al bij in”, legt Erwin uit.

Kleine make-over

Sinds 1 december is Arie Heemskerk het team in Hoogezand komen versterken als nieuwe werkplaats chef. Als Volkswagen-expert heeft Autocentrum Hoogezand met Heemskerk een echte vakman in huis gehaald die bedreven is in het uitlezen van Vagcom, de software van veel VW, Audi, Seat en Skoda-modellen. 

Naast een werkplaats vol vaklui, heeft Autocentrum Hoogezand een grote showroom met zo’n 120 occasions op voorraad. Klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare, gebruikte auto hebben bij Autocentrum Hoogezand volop keuze uit diverse merken. “Zowel in ons occasions-aanbod als in de werkplaats, zijn we niet merk gebonden. Wel hebben we hier een specialisatie in VW en Opel, maar we kunnen voor ieder merk onderhoud en reparatie op topniveau uitvoeren.”

Klanten kunnen eveneens gebruik maken van het onderhoudsplan. Voor een vast bedrag per maand dek je het jaarlijkse onderhoud af. De apk, een grote én kleine beurt zijn inbegrepen. Een plan dat in modules uit te breiden is, “Denk aan het vervangen van een distributieriem bijvoorbeeld. Zo spreid je de grote kosten over een heel jaar uit. Ideaal toch?” 

Bij Autocentrum Hoogezand worden momenteel worden niet alleen auto’s van een onderhoudsbeurt voorzien. Ook de kantoorruimtes, de balie en de toiletten van het autobedrijf worden opgeknapt. Zo zijn wij hier weer helemaal weer up to date”, besluit Erwin.

Autocentrum Hoogezand
Ambachtsweg 4, Hoogezand
0598- 327 210
www.autofirst-hoogezand.nl