Coffee to go haal je hierin Groningen

Aangeboden door: easyterra.nl

Op het moment is het onmogelijk om ergens in Groningen af te spreken om een kopje koffie te drinken. Gelukkig is het alsnog wel mogelijk om coffee to go te halen op diverse plekken in de provinciale hoofdstad. Zo kun jij dus genieten van een heerlijk bakkie pleur, terwijl je ook de horecazaken kunt helpen. Hieronder vind je vijf zaken waar je koffie kunt halen.

Black & Bloom

Aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat 32 vind je in Groningen een koffiezaak genaamd Black & Bloom. Je kunt hier elke dag van 9:30 uur ’s ochtends tot 17 uur ’s middags terecht voor je dagelijkse dosis koffie. Daarnaast is het bij Black & Bloom ook mogelijk om lekkernijen voor thuis mee te nemen. Bovendien kun je online een filterbox 2020 kopen. Zo hoef je niet eens in de auto te stappen die je hebt gehuurd via EasyTerra Autohuur

Mr Mofongo

Stap in de auto die je hebt gehuurd via www.easyterra.nl en bezoek Mr Mofongo aan de Oude Boteringestraat 26 in Groningen. Vanaf 8 uur ’s ochtends kun je namelijk maandag tot en met vrijdag koffie halen bij Booze & Beans. Ook is het mogelijk om hier wat lekkers bij te nemen, zoals appeltaart, muffins, mo chou of croissants. Naast koffie to go kun je bij Booze & Beans ook samengestelde boxen voor thuis kopen, wat je overigens tevens op de site van de zaak kunt kopen. 

Your Daily Tea Cup

Bij Your Daily Tea Cup aan de Gedempte Zuiderdiep 114 is het mogelijk om alle dranken van de menukaart te bestellen om het drinken vervolgens mee te nemen. Naast een winkel in Groningen heeft Your Daily Tea Cup ook een webshop. Hier kun je heerlijke soorten thee op bestellen, net zoals chocola, tijdschriften en meer. Bij de winkel hoef je trouwens niet beslist thee te nemen, de barista’s kunnen namelijk ook een bakje koffie of een frisdrank voor je maken. Vergeet niet een lekker stukje gebak mee te nemen.

Doppio

Doppio heeft twee vestigingen in Groningen. Degene aan de Brugstraat 6 is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8 tot 22 uur en op zondags van 9 tot 22 uur. De Doppio aan de Gedempte Zuiderdiep 87 is op werkdagen geopend van 8 tot 22 uur, op zaterdags van 9 tot 18 uur en op zondags van 10 tot 18 uur. De to go bar hebben ze bij beide winkels weer gereed gemaakt. Je kunt hier dus weer je favoriete warme drankjes ophalen.

Pure Groningen

Pure Groningen vind je aan de Vismarkt 10, waar je dagelijks koffie kunt halen. Het is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:30 tot 18:00 uur, terwijl de openingstijden van Pure Groningen op zondag van 11:00 tot 18:00 zijn. Naast de heerlijke koffie kun je bij deze zaak ook ontzettend veel lekkere taartjes kopen om mee te nemen. Online bestellen is bij Pure Groningen trouwens ook weer mogelijk, hartstikke handig en ook nog eens lekker!