Kielzog organiseert talentenjacht

HOOGEZAND In een online talentenjacht zoekt Kielzog naar muzikaal talent. Inwoners van Midden - Groningen die een instrument bespelen of zingen kunnen meedoen met de Kielzog Talent Awards.

De talentenjacht is zowel voor ervaren al minder ervaren deelnemers. Er worden prijzen uitgereikt in meerdere categorieën. De hoofdprijs: een professionele studio opname bij de Sound Balance Studio.

Video insturen

Meedoen kan door een video in te sturen met een korte performance. Het filmpje mag niet langer zijn dan 5 minuten. Je mag alleen, in een duo of in een groep meedoen. Denk hierbij wel aan de coronaregels. De jury houdt rekening met hoe lang je al speelt of zingt en hoe oud je bent. Niet alleen de muzikale prestatie telt: misschien is je filmpje op een andere manier indrukwekkend, grappig, ontroerend of zit er een mooi persoonlijk verhaal achter je keuze van muziekstuk.

Naast de professionele studio-opname zijn er Kielzog Cadeaubonnen te winnen. En eeuwige roem.

Op 14 maart worden de winnaars van deze Awards bekend gemaakt in een (online) Kielzog Talent Show vanuit het Kielzog theater. Presentator Jack Westra de kijkers mee langs de inzendingen en de jury maakt de winnaars bekend. Iedereen kan gratis online meekijken via de website van Kielzog.

Muzikale ontwikkeling

Met deze wedstrijd hoopt Kielzog mensen te inspireren muzikaal aan de slag te gaan. ‘Juist in deze tijd is het heerlijk om bezig te zijn met muziek. Optreden is een belangrijk onderdeel van je muzikale ontwikkeling. Je hebt een reden om ergens naartoe te werken. Alleen al daarom is het leuk om mee te doen,’ aldus Tim Nobel, teamleider van de muziekschool.

Meedoen? Kijk op kielzog.nl/awards of mail naar info@kielzog.nl