Goedkope vloertegels bestellen

Aangeboden door: totaaltegel.nl

Wat hebben een woonkamer, slaapkamer, badkamer, en hal met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal voorzien van vloertegels. Als je zojuist aan de bouw of verbouwing van een huis bent begonnen, zal je ook een keuze maken uit vloertegels om het huis mee te vullen.

Het kopen van een huis is al duur genoeg, vandaar dat je niet nog eens duizenden euro’s kwijt wil zijn aan vloertegels. Bespaar kosten en besluit goedkope vloertegels te bestellen! Het voordeel aan goedkope vloertegels is dat je geld overhoudt aan andere belangrijke onderdelen van het huis, maar dat je nog wel de keus hebt uit een groot assortiment aan vloertegels.

Soorten goedkope vloertegels

Zelfs wanneer je voor goedkope vloertegels kiest, heb je nog keuze genoeg! Een soort vloertegel die erg populair is in nieuwbouwhuizen is de keramische tegel. Deze vloertegel wordt doorgaans in woonkamers geplaatst, maar ook in de keuken is de tegel erg populair. Een groot voordeel aan de keramische vloertegel is dat deze krasbestendig is. Ideaal als niet gauw tevreden bent over de indeling van je woonkamer. Schuiven met tafels en stoelen? Geen probleem! Je keramische vloertegels zullen er zelfs na een aantal jaar nog als nieuw uit zien. Keramische vloertegels zijn ook ideaal voor als je kinderen hebt die er nog wel eens een zootje van weten te maken. De vloeren zijn namelijk erg goed schoon te maken.

Andere soorten goedkope vloertegels

Een ander soort vloertegel dat erg populair is, is de Portugese vloertegel. Met deze vloertegels waan je je in de prachtige straten van Porto of Lissabon door middel van prachtig bewerkte vloertegels. Natuurlijk kan je ook voor de klassieke vloer van keramisch parket gaan. Dit parket is nauwelijks te onderscheiden van echt hout, maar is veel beter schoon te maken en blijft ook langer mooi. Zelfs echte kenners kunnen de vloeren haast niet van echt hout onderscheiden. Tot slot kan je er ook nog voor kiezen om een vloer van natuursteen te leggen. Dit sluit vooral mooi aan bij oude huizen die verbouwd worden, maar die nog wel hun charme moeten behouden.