Groundhopper Tom Bodde maakt fotoboek 'Duizend-en-één Stadions'

SLOCHTEREN - Tom Bodde uit Slochteren heeft donderdag in Stadion Esserberg in Haren het eerste exemplaar van zijn fotoboek 'Duizend-en-één Stadions' in ontvangst genomen. Het boek werd hem overhandigd door Bert Talens van uitgever Max Cross.

Met 'Duizend-en-één Stadions' lanceert cult-voetbaltijdschrift Panenka Magazine een serie fotoboeken. De redactie van het kwartaalblad wil hiermee een feestelijk tintje geven aan het op handen zijnde 5-jarig bestaan van het magazine; in 2019.

Groundhopper Tom Bodde

Het eerste boek in de reeks omvat een selectie uit de omvangrijke beeldbank van de meer dan 1000 stadions die hoofdredacteur Tom Bodde in zijn 25-jarige ‘groundhop-carrière’ bezocht.

‘Duizend-en-één Stadions’ is geen verzameling van kiekjes van standaard voetbaltempels, maar kent uitsluiten full colour foto’s van unieke, eigenzinnige Europese volkstheaters: van het vervallen stadion in het Georgische Chiatura tot aan het majesteuze Campo Mestalla van Valencia CF.

Het boek, met luxe linnen omslag, omvat meer dan 80 unieke beelden op A4-formaat uit circa 30 landen. Het is verkrijgbaar via www.panenka-webshop.nl.