Tandartspraktijk Huizinga op nieuwe locatie klaar voor toekomst

HOOGEZAND - Tandartspraktijk Huizinga uit Hoogezand heeft zijn vertrouwde - iets meer dan een kwart eeuw - locatie aan de Gorecht-Oost 171 verruild voor de Kerkstraat 251A. De tandartspraktijk is op deze nieuwe locatie klaar voor de toekomst.

Wie de nieuwe locatie vanaf de voorkant bekijkt, is verrast bij binnenkomst. Het nieuwe onderkomen, tot voor kort was hier Klamer Wielersport gehuisvest, straalt rust en ruimte uit. Daar was het in eerste instantie vooral om te doen, legt Eltjo Huizinga uit.

,,Onze vorige locatie bleek eenvoudigweg te klein, dus we hebben goed nagedacht over de plek waar we onze werkzaamheden kunnen voortzetten. De nieuwe plek is niet alleen goed bereikbaar, maar is vanwege de extra ruimte ook veel geschikter dan de plek waar we zaten. De oppervlakte is ruimschoots verdubbeld, waardoor we nog beter in staat zijn om de beste mondzorg te leveren.”

„Ons vak verandert en dit zorgt ervoor dat je zo nu en dan ook nieuwe keuzes moet maken. Dankzij de groei die we in de loop der jaren hebben meegemaakt konden we een beter locatie dan de huidige niet wensen.’’

Algemene mondzorg

Bij Tandartspraktijk Huizinga kan iedereen terecht voor algemene mondzorg, waaronder cosmetische tandheelkunde (onder andere facings, bleken), klik-protheses en mondhygiëne (onder andere het jeugd-preventieplan ‘Gewoon Gaaf’).

,,Onder de naam ‘Ortho Midden-Groningen’ zijn wij een verwijspraktijk voor orthodontie waar iedereen, van jong tot oud, bij ons terecht kan voor een beugel. Ook wie een andere tandarts heeft.’’

Meer informatie: www.tandartspraktijkhuizinga.nl.