Bakker Bart Hoogezand opent vernieuwde winkel

HOOGEZAND - De vernieuwde Bakker Bart in Hoogezand is donderdag 22 november feestelijk geopend.

De bakkerij van ondernemers Otto en Elza Drenth is geheel ingericht volgens de nieuwe winkelformule. Hiermee is weer een winkelgebied in Nederland een eigentijdse Bakker Bart met ambachtelijke uitstraling rijker geworden.

Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: „Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij een Bakker Bart-winkel kunnen toevoegen die invulling geeft aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.”

Nieuwe winkel

Het assortiment heeft een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door de toevoeging van horecaproducten.

Elza Drenth: „Door onder andere nieuw meubilair, een nieuwe indeling en nieuwe verlichting wordt het overzichtelijke én mooie winkel.”

Klanten kunnen in de vernieuwde Bakker Bart-winkel nog steeds genieten van een ontbijt, een lunch of een verse warme snack.

Openingsacties

Bakker Bart Hoogezand viert de opening van de vernieuwde winkel met bijzondere aanbiedingen en speciale openingsacties. „Wij nodigen alle belangstellenden bij deze graag uit om te komen proeven en kennis te maken met onze nieuwe winkel”, aldus Otto en Elza Drenth.