Autobedrijf Setz verder als Vakgarage Setz

HOOGEZAND - Autobedrijf Setz Hoogezand B.V. heeft zich aangesloten bij de merkonafhankelijke garageformule Vakgarage. Het Hoogezandster autobedrijf verandert zijn naam daarom in Vakgarage Setz.

“Door ons aan te sluiten bij Stichting Vakgarage zijn wij als bedrijf verzekerd van de ondersteuning - zowel voor de schermen (marketing, verkoop, lease) als achter de schermen (opleiding, inkoop) - die in deze tijd in onze branche nodig is om onze stevige positie in de markt te waarborgen”, melden Christiaan en Harriët Setz.

Universeel autobedrijf

“Verder kunnen we ons nog meer en beter profileren als universeel autobedrijf. Want dat zijn we: een universeel autobedrijf met een passie voor auto’s en techniek. We kunnen en mogen alle auto’s onderhouden en repareren, ongeacht of het particulier bezit of een lease-/bedrijfsauto is. Daarnaast verkopen wij alle merken auto’s, nieuw (inclusief fabrieksgaranties) en gebruikt.”

Christiaan en Harriët Setz benadrukken dat er voor de klant verder niet zo veel verandert. “Aan het vertrouwde team is niks gewijzigd en aan onze service zal ook zeker niks veranderen. We blijven onverminderd hard ons best doen om iedereen goed van dienst te zijn. Wel hebben we ons pand van binnen en buiten een frisse nieuwe uitstraling gegeven.”

Wintercheckdag

De jaarlijkse gratis wintercheckdag staat ook gewoon op het programma. Zaterdag 10 november is het van 09.00 tot 16.00 uur zover.

De auto wordt dan (visueel) gecontroleerd op 20 vitale punten, waaronder accu, banden, koelsysteem, motorolie, verlichting, schokdempers, veiligheidsgordels en reservewiel/ bandenreparatieset.

“Iedereen die 10 november een Vakgarage Wintercheck laat uitvoeren, krijgt tevens een mini-abonnement op het blad Autovisie ter waarde van €21. En uiteraard hebben we deze dag leuke aanbiedingen en worden bezoekers met allerlei lekkernijen ontvangen”, beloven Christiaan en Harriët Setz.